آخرین اخبار

دو مدال جام جهانی برای یخ‌نوردان ایران

تهران ورزشی: محسن بهشتی‌راد در آخرین مرحله رقابت‌های یخ‌نوردی جام جهانی در شهر ادمونتون کانادا موفق شد پس از ورزشکار مغولستان روی سکوی دوم جهان ماده سرعت بایستد و مدال نقره را کسب کند.

این مسابقه به دلیل گرمای زیاد شهر ادمونتون و آب‌شدن یخ دیواره سرعت روی‌ چوب برگزار شد. بنابراین نتیجه آن در رنکینگ سال جاری محاسبه نشد.

پس از جمع‌بندی امتیازهای این فصل جام‌های جهانی یخ‌نوردی، محمدرضا صفدریان پس از ورزشکار مغولستانی با ۲۵۵ امتیاز در رتبه دوم سال ۲۰۲۵ جهان قرار گرفت. در این رقابت‌ها ورزشکار مغولستانی با کسب امتیاز ۲۶۰ روی سکوی نخست رنکینگ سالیانه قرار گرفت. صفدریان به دلیل دریافت‌نکردن ویزای آمریکا مسابقه چهارم رنکینگ ۲۰۲۵ را که در کلورادو برگزار شد از دست داد و همین موضوع موجب برتری ورزشکار مغولستانی شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا