ورزش > ورزش های رزمی

مسعود رهنما:حمله به اماکن ورزشی مصداق بارز به چالش کشیدن صلح جهانی است

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود رهنما، رئیس فدراسیون کاراته در خصوص تهاجم رژیم صهیونیستی به سالن دوازده هزار نفری ورزشگاه آزادی و سایر اماکن ورزشی اظهار داشت: اگر زمانی که دادگاه بین‌اللملی لاهه، نتانیاهو را به خاطر اتفاقات غزه به عنوان جنایتکار جنگی شناخت، کشورهای جهان پای قضیه می‌ایستادند و او را به دست عدالت می‌سپردند، به خود اجازه نمی‌داد در یک جنگ تحمیلی مرتکب چنین رفتارهایی شود.

وی تصریح کرد: در تمامی قراردادهای بین‌المللی، ورزشگاه‌ها به عنوان نقاط امن هستند. ورزشگاه‌ها نقاط امن در جنگ‌ها هستند و ورزش نیز نماد صلح جهانی است. حمله به اماکن ورزشی مصداق بارز به چالش کشیدن صلح جهانی است. به عنوان یک ورزشکار و مربی گذشته که در حال حاضر مسئول ورزشی هستم، شدیداً این اتفاقات را محکوم می‌کنم.

منبع:مهر
تهران ورزشی پیشرو در خبرهای ورزشی ایران و جهان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
همسو نیوز +982166057992 idehpardazannazari@gmail.com taharan khyaban azadi janab park polak 1 تهران ایران فارسی شبانه روزی خبرگزاری و پایگاه خبری