ورزش > فوتبال ایران

مدافع پرسپولیس تاوان اشتباه برابر استقلال را خواهد داد!

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی مقابل چادرملو ارکان در هفته بیست و دوم لیگ برتر به میدان می‌رود که اسماعیل کارتال قصد ایجاد تغییر در خط دفاعی سرخپوشان را دارد.

کارتال با وجود برتری روحیه بخش دو بر یک پرسپولیس مقابل استقلال تهران از عملکرد فرشاد فرجی مدافع این تیم ناراضی است و او را مقصر اصلی گل خوردن پرسپولیس مقابل آبی پوشان پایتخت می‌داند.

سرمربی پرسپولیس در روزهای اخیر بار دیگر ایوب العملود را در دفاع راست قرار داده است تا این مدافع به احتمال فراوان پس از مدت‌ها بار دیگر در ترکیب اصلی پرسپولیس بازی کند و فرجی نیز از روی نیمکت شاهد تماشای بازی هم تیمی‌هایش باشد.

دیدار پرسپولیس مقابل چادرملو ساعت ۱۹ روز جمعه ۱۷ اسفندماه در ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار می‌شود.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
همسو نیوز +982166057992 idehpardazannazari@gmail.com taharan khyaban azadi janab park polak 1 تهران ایران فارسی شبانه روزی خبرگزاری و پایگاه خبری