آخرین اخبار

شجاع در دبی همه را سورپرایز کرد!


به گزارش “ورزش سه”، کاپیتان تیم تراکتور که در آخرین دقایق دیدار با گل‌گهر با ضربه شدید امید حامدی‌فر دچار مصدومیت شد و حتی از زمین هم بیرون رفت، در روزهای گذشته نگرانی هواداران تیمش را متوجه خود دید.

باوجود شایعات در مورد دوری این بازیکن از زمین، او در آخرین تمرین تیمش برای بازی با الوکره حضور یافت و تصاویر نشان می‌دهد که همراه با دیگر بازیکنان کار خود را برای این مسابقه از سر گرفت.

شنیده‌ها حاکی از آن است که خلیل‌زاده برای این دیدار آماده بازی است و کادر پزشکی تراکتور هم تایید نهایی را به دراگان اسکوچیچ داده تا کاپیتان تیمش در دیدار الوکره حاضر شود.

این در حالی است که کمتر کسی تصور می‌کرد شجاع برای این بازی در اختیار اسکوچیچ باشد اما او خیلی زود دوره نقاهت مصدومیت دشوار خود را پشت سر گذاشت تا نشان دهد همچنان از آمادگی جسمانی و فیزیکی خوبی برخوردار است.

با بازگشت شجاع ترکیب خط دفاعی تراکتور احتمالا با عارف آقاسی، دانیال اسماعیلی‌فر و محمد نادری تشکیل خواهد شد.



منبع:ورزش سه

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا