آخرین اخبار

تصمیم ترامپ، مسی را از شیکاگو بیرون کرد | افشاگری یک مقام آرژانتینی

‌به گزارش همشهری‌آنلاین، دیدار دوستانه تیم ملی آرژانتین و پورتوریکو که قرار بود هفته آینده در شیکاگو برگزار شود، به‌دلیل شرایط امنیتی ناشی از سرکوب مهاجران در این شهر لغو و به ایالت فلوریدا منتقل شد.

این مسابقه قرار بود ۲۲ مهر در ورزشگاه «سولجر فیلد» شیکاگو برگزار شود، اما با تصمیم برگزارکنندگان، به ورزشگاه «چیس استادیوم» در فورت لادردیل، خانه باشگاه اینتر میامی و محل بازی لیونل مسی، منتقل شده است.

منابع خبری می‌گویند تصمیم نهایی پس از افزایش اعتراضات در شیکاگو و استقرار گارد ملی از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، اتخاذ شد.

به گفته یک مقام اجرایی فدراسیون فوتبال آرژانتین که نامش فاش نشده، «وضعیت امنیتی در شیکاگو، پس از موج بازداشت بیش از هزار مهاجر، نگرانی اصلی ما بود».

بر اساس گزارش‌ها، از ماه گذشته تاکنون بیش از هزار مهاجر در منطقه شیکاگو دستگیر شده‌اند و دولت فدرال وعده داده عملیات اخراج گسترده‌تری را اجرا کند.

هنوز مشخص نیست که آیا آرژانتین برنامه دیدارهای تدارکاتی دیگری در خاک آمریکا را تغییر خواهد داد یا خیر. برگزارکنندگان نیز تاکنون بیانیه رسمی درباره بلیت‌های فروخته‌شده منتشر نکرده‌اند.

به‌نظر می‌رسد تشدید فضای سیاسی در آمریکا و بحران مهاجرت، حتی دامن فوتبال را نیز گرفته. در حالی که انتظار می‌رفت حضور مسی در شیکاگو شور فوتبالی ایجاد کند، شرایط امنیتی و تصمیم‌های سیاسی، این دیدار را به ایالت دیگری برد.

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا