ورزش > فوتبال جهان

مسی تفاوت ها را رقم زد؛ اینترمیامی به صعود نزدیک شد

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال اینترمیامی آمریکا و پورتو پرتغال از هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها و از گروه A از ساعت ۲۲:۳۰ شامگاه پنج‌شنبه ۲۹ خرداد در ورزشگاه مرسدس بنز آمریکا رو در روی هم قرار گرفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر یک به سود شاگردان ماسکرانو در اینترمیامی خاتمه یافت.

ساموئل آگه هوا در دقیقه ۸ پورتو را از روی نقطه پنالتی پیش انداخت اما در نیمه دوم تلاسکو سگوویا در دقیقه ۴۷ گل تساوی را برای اینترمیامی به ثمر رساند و در ادامه در دقیقه ۵۴ در نزدیکی محوطه جریمه پورتو برای اینترمیامی ضربه آزاد شکل گرفت که لیونل مسی ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال به زیبایی هرچه تمام تر گل دوم و پیروزی بخش اینترمیامی را وارد دروازه پورتو کرد.

در پایان این بازی مسی عنوان بهترین بازیکن زمین را از آن خود کرد.

با این نتیجه اینترمیامی همراه با پالمیراس چهار امتیازی شدند و بر حسب تفاضل گل بهتر نماینده برزیل در صدر جدول قرار گرفت دو تیم پورتو و الاهلی مصر هم در رده‌های سوم و چهارم گروه A ایستادند.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا