آخرین اخبار

رافینیا: / در رویا هم نمی‌دیدم که در بارسا اینقدر موفق باشم

به گزارش “ورزش سه”، بارسلونا در بازی هفته سی و دوم لالیگا امشب میزبان سلتاویگو بود و با نتیجه ۴-۳ در یک دیدار هیجان انگیز برنده شد تا با یک بازی بیشتر اختلاف امتیاز با رئال مادرید را به عدد شش برساند.

در این بازی رافینیا که در دقیقه ۶۸ یک گل زده بود، در دقیقه ۹+۹۰ از روی ضربه پنالتی یک گل حساس به ثمر رساند و برتری تیمش را رقم زد.

رافینیا پس از درخشش در پیروزی هیجان‌انگیز بارسلونا برابر سلتاویگو، بار دیگر بر روحیه مبارزه‌طلبی تیم تأکید کرد و گفت:«همیشه گفته‌ام که اگر می‌خواهیم در تمام رقابت‌ها قهرمان شویم، نباید هیچ‌وقت تسلیم شویم. ما اینجاییم تا برای همه جام‌ها بجنگیم. فارغ از اینکه چه اتفاقی در زمین می‌افتد، باید آماده تغییر شرایط باشیم.»

او شخصیت تیمی بارسلونا را عامل این بازگشت تماشایی دانست:«فکر می‌کنم امروز نشان دادیم این تیم چه شخصیتی دارد.»

در پاسخ به اینکه آیا او قهرمان بازی بوده یا خیر، گفت:«نه، این تیم است که شایسته تحسین است. اگر گل می‌زنم، به خاطر عملکرد خوب کل تیم است.»

2175440

رافینیا درباره صحنه پنالتی‌ای که خودش به گل تبدیل کرد، توضیح داد:«از لحظه‌ای که خطا روی دنی اولمو را دیدم، مطمئن بودم که پنالتی‌ است. کاملاً برایم واضح بود. از همان لحظه تمرکزم را روی ضربه گذاشتم. وقتی توپ را روی نقطه پنالتی گذاشتم، تمرکزم دوچندان شد. هیچ صدایی در ذهنم نبود، فقط می‌خواستم گل بزنم. وقتی این پیراهن را می‌پوشی، باید برای چنین لحظاتی آماده باشی.»

رافینیا با اشاره به فشار موجود در چنین دقایقی گفت:«برای هواداران این لحظات پراسترس است اما ما در زمین باید تا حد ممکن آرام باشیم که بتوانیم به تیم کمک کنیم و به پیروزی‌هایی مثل امشب برسیم.»

او همچنین از رسیدن به رکوردی خاص ابراز خوشحالی کرد:«زدن ۵۰ گل برای بارسلونا، در کمتر از سه سال، برایم بسیار ویژه است. صادقانه بگویم، حتی در رؤیاهایم هم تصور نمی‌کردم به چنین چیزی برسم. اما حالا که محقق شده و واقعاً خاص است. از همه برای عشق و حمایتی که به من نشان داده‌اند، تشکر می‌کنم. به تلاشم ادامه می‌دهم تا بتوانم گل‌های بیشتری بزنم.»

منبع:ورزش سه

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا