آخرین اخبار

نادری: بازی به بازی پیش می‌رویم

محمد نادری پس از برد تراکتور مقابل گل گهر سیرجان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جا دارد در ابتدا سال نو را به هواداران تبریک بگویم. خدا را شکر امروز آمدند، جو فوق‌العاده‌ای را رقم زدند و توانستیم آخرین بازی امسال را با سه امتیاز تمام کنیم و به صدر جدول برگردیم. خدا را شکر می‌کنم که در این شب عید، عیدی خوبی به هواداران دادیم.

او درباره خلق موقعیت تراکتور و مشکل این تیم در گلزنی گفت: سبک بازی ما تماشاگرپسند است. ما هم در بازی التعاون و هم این بازی موقعیت‌های خوبی داشتیم، اما متأسفانه دقت کافی نبود. امیدوارم رفته رفته بهتر شویم.

مدافع تراکتور درباره مصدومیت خود گفت: در بازی با التعاون یک کشیدگی کوچک داشتم ولی از کادر پزشکی تشکر می‌کنم که در این فرصت کم تلاش کردند. از فیزیوتراپ تیم تشکر می‌کنم که شبانه روز کار کردند تا توانستم به این بازی برسم.

او درباره صحبت‌هایی که در خصوص برنامه‌ریزی برای قهرمانی یک تیم خاص مطرح می‌شود، بیان کرد: اگر در این مورد صحبت نکنم بهتر است. تمام هدف ما این است که بازی به بازی پیش برویم و قبل از بازی هم به بچه‌ها گفتیم. خدا را شکر امروز بردیم و یک بازی عقب افتاده هم داریم. به تعطیلات می‌رویم و انشالله بتوانیم بازی با آلومینیوم را ببریم.

نادری با بیان اینکه اعضای تیم تراکتور کمتر به داوری‌ها معترض می‌شوند، گفت: ما به خاطر فوتبال مالکانه‌ای که داریم، موقعیت‌های خیلی خوبی ایجاد می‌کنیم و دنبال داوری نیستیم و سعی داریم در ۹۰ دقیقه کار را تمام کنیم تا حرف و حدیثی نباشد.

تهران ورزشی: او در پایان درباره شانس قهرمانی تراکتور گفت: صدر جدول هستیم و یک بازی هم کمتر داریم. باید امیدوار باشیم. از هواداران می‌خواهم در بازی‌های خانگی پیش‌رو سنگ تمام بگذارند و ورزشگاه را پر کنند تا ببینیم خدا چه می‌خواهد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا