آخرین اخبار

فلیک: لحظه غم‌انگیزی است ولی مصمم به صعود هستیم

تهران ورزشی: هانسی فلیک پیش از دیدار برگشت برابر بنفیکا از دور یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با خبرنگاران صحبت کرد. این مربی آلمانی در ابتدا درباره درگذشت پزشک این تیم صحبت کرد. بارسلونا در آستانه رویارویی با اوساسونا، دکتر کارلس مینارو را از دست داد و در نتیجه این بازی لغو شد و به تعویق افتاد.

هانسی فلیک گفت: تیم شرایط روحی بدی را در روزهای اخیر داشت و بازیکنان به‌خوبی این شرایط را مدیریت کردند. ما به‌خوبی روی این مسابقه تمرکز کرده‌ایم. من و خوان لاپورتا در رختکن با بازیکنان صحبت کرده‌ایم. از دست دادن دکتر کارلس مینارو اتفاق غم‌انگیزی بود. کارلس انسان بزرگ و یک پزشک عالی بود. بدون شک لحظه بسیار غم‌انگیزی است اما بازیکنانم متمرکزند چون هیچکس فکر نمی‌کند صعود قطعی شده است.

فلیک: لحظه غم‌انگیزی است ولی مصمم به صعود هستیم

فلیک حضور لوا را تایید کرد

هانسی فلیک همچنین اعلام کرد که روبرت لواندوفسکی می‌تواند در بازی سه‌شنبه‌شب مقابل بنفیکا بازی کند و مشکلی برای همراهی آبی‌اناری‌ها ندارد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا