اعتراضات به آنتونی تیلور/ عقب بردن دیوار دفاعی آرسنال: کمک بزرگ داور به برونو!
به گزارش “ورزش سه”، منچستریونایتد در جریان تساوی ۱-۱ مقابل آرسنال، در لحظات پایانی نیمه اول با یک ضربه آزاد دیدنی از برونو فرناندز، به گل رسید.
این ضربه آزاد پس از خطای لئاندرو تروسارد روی آلخاندرو گارناچو در لبه محوطه جریمه به دست آمد. فرناندز پشت توپ ایستاد و در حالی که آنتونی تیلور، داور بازی، دیوار دفاعی آرسنال را به عقب هدایت میکرد، خود را آماده ضربه کرد.
با وجود حضور بازیکنانی مانند ریکاردو کالافیوری، یورین تیمبر، میکل مرینو، گابریل و دکلان رایس در دیوار دفاعی، فرناندز توانست با قدرت و دقت کافی توپ را از روی دیوار عبور دهد و داوید رایا را مغلوب کند. اما هواداران تیزبین متوجه شدند که دیوار پنجنفره آرسنال فاصله زیادی از محلی که توپ قرار گرفته بود، داشت.
گری نویل، کارشناس اسکای اسپورت، بلافاصله به این موضوع اشاره کرد و در گزارش خود گفت:«دیوار خیلی عقب به نظر میرسد. انگار به او فرصت گلزنی دادهاند. به نظر میرسد که یک مایل عقبتر است. معمولاً وقتی یک دیوار دفاعی بزرگ مثل این میبینید، همیشه عبور دادن توپ از روی آن سخت به نظر میرسد. اما در اینجا فضای زیادی وجود داشت، آنقدر زیاد که او حتی مجبور نبود توپ را خیلی بالا به سمت تور بفرستد.»
اسکای اسپورت تأیید کرد که دیوار دفاعی آرسنال در واقع ۱۰.۲ متر از توپ فاصله داشت، در حالی که فاصله قانونی باید ۹.۱ متر باشد.

نویل پس از بازی اضافه کرد:«میتوانستید حس کنید که چیزی اشتباه است، زیرا توپ تنها ‘تا نیمه ارتفاع دروازه رفت و گل شد.»
این موضوع باعث خشم هواداران آرسنال شد. یکی از آنها گفت:«اگر دیوار آرسنال یک متر به توپ نزدیکتر بود، ضربه فرناندز به دیوار برخورد میکرد.»
هوادار دیگری اضافه کرد:«این ۱ متر اضافه به توپ فضای کافی داد تا از روی دیوار عبور کند. داور دیوار را عقب برد تا برونو گل بزند.»
یک کاربر دیگر گفت:«اشتباهات زیادی وجود داشت که باعث شد عقب بیفتیم، اما اینکه دیوار دفاعی بیش از یک متر عقبتر باشد، عجیب بود. داوری واقعاً ضعیفی است.»

دکلان رایس، ستاره آرسنال که خود در این دیوار دفاعی حضور داشت نیز در مصاحبه پس از بازی به این اتفاق اشاره کرد، او گفت:«در آن لحظه من هم حس کردم که دیوار عقبتر از چیزی است که باید باشد اما آنتونی تیلور داور بود و او این تصمیم را گرفت.»
کریستین اریکسن، ستاره یونایتد نیز در این باره گفت:«خوشحالم که دیوار دفاعی حدود ۱۵ متر دورتر بود، بنابراین شرایط برای او عالی بود تا توپ را از روی آن عبور دهد.»