درویش: با استقلال هم نظر هستیم؛ کرمانشاهی را آوردیم مشکل داوری حل شود
به گزارش خبرنگار مهر، رضا درویش پس از انتخابات هیئت فوتبال استان تهران در این مورد گفت: باید به تیم های پایه تهران بیشتر اهمیت بدهند تا از شعار خارج شویم. اگر می خواهیم تیم ملی بزرگسالان داشته باشیم باید به این تیم ها توجه کنیم. اگر الان به تیم ملی نگاه کنیم همان ستاره های چند سال گذشته است. هیئت فوتبال تهران به نگراش نو نیاز دارد.
وی در مورد زمان دربی و اختلاف نظری که وجود دارد گفت: ما هیچ اختلاف نظری نداریم. مثل همین نامه را ما نوشتیم. منتهی با این تفاوت که هر سه بازی استقلال در تهران است اما ما باید در شهرهای دیگر بازی کنیم. به همین خاطر استقلال با آرامش بیشتری بازی خواهد کرد. ما هم نوشتیم که انگار تیم ملی بازی دارد.
درویش ادمه داد: ما هم اعلام کرده بودیم که چند مصدوم داریم و بهتر است که بازی ما عقب بیفتد اما توجهی نکردند.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد پرونده های سنگینی این باشگاه نیز گفت: پیمانکاری که با باشگاه قرارداد داشته به دو مدیر مبلغی را پرداخت کرده بود که او هم برای یکی ۴۹ میلیارد و برای یکی هم ۱۵۹ میلیارد حکم گرفته است. یکی از اینها را ما پرداخت کردیم اما پیگیری های خوبی در این مورد صورت نگرفته بود.
درویش در مورد انتخاب رضا کرمانشاهی هم گفت: اصلا تا به حال کاری شده ما انجام دهیم که مورد انتقاد قرار نگرفته باشد. کرمانشاهی را آورده ایم که مسائل داوری و فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ را پیگیری کند. ضمن این که ایشان بتواند هر چند روز یک بار با بازیکنان هم صحبت کنند و مسائل داوری را به آنها گوشزد کنند تا دیگر اتفاقات ناشایستی رخ ندهد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد اظهارات محمد محمدی بازیکن سابق پرسپولیس و تاثیر دوستی با علی پروین گفت: فوتبال ایران را با علی پروین می شناسند. ای کاش که خود پروین دخالت می کرد. آقای پروین هیچ دخالتی در مورد مسائل پرسپولیس نمی کند. شاید نجابت ماست که در مورد این افرادی که اسم بردید سکوت کرده ایم وگرنه در نهادهای نظارتی مشخص است که این افراد چه پول هایی گرفته اند و چه کارهای خلافی انجام داده اند. منتهی ما حجاب می کنیم و چیزی نمی گوییم.
وی در مورد این که با النصر قرارداد همکاری خواهید داشت گفت: طرحی را آماده کرده ایم که در تیم های مختلف همکاری داشته باشیم به ویژه در تیم های پایه. در حال پیگیری هستیم.