آخرین اخبار

خداداد عزیزی: بحرینی ها ما را زدند! | ماجرای درگیری تونل استادیوم ملی بحرین

به گزارش همشهری آنلاین در یکی از مهمترین بازیهای مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا تیم فوتبال تراکتور توانست مقابل الخالدیه بحرین به پیروزی دو بر یک خارج از خانه دست پیدا کند. بعد از سوت پایان این بازی بود که در مسیر منتهی به رختکن دو تیم یکسری حواشی پیش آمد. خداداد عزیزی در گفت‌وگویی تمام این ماجرا را روایت کرد. او در ابتدا گفت:
«این برد را به هواداران تراکتور تبریک می‌گویم. فکر میکنم برد بیرون از خانه جذابی بود. نیمه اول خیلی خوب بایز نکردیم و کمی کارمان سخت شد. در نیمه دوم بچه‌ها بعد از گل اول حریف به خودشان آمدند و بازی هم روند خوبی گرفت.»

مدیر تیم تراکتور درباره درگیری‌های بعد از بازی گفت:
«همه می‌دانند که وقتی تیم‌های ایرانی در کشورهای حوزه خلیج فارس بازی می‌کنند همیشه یکسری همیشه وجود دارد. بعد از بازی در تونل ورزشگاه بودیم و به سمت رختکن می‌رفتیم. مسیرش اینطور بود که اول رختکن تیم بحرینی بود و بعد به رختکن خودمان می‌رسیدیم. در این مسیر دو بازیکن بحرینی از پشت ریکاردو آلوز را هُل می‌دهند و مربی گلرهای می‌آید که ریکاردو را نگه دارد و آنها هم با آرنج به صورت مربی ما زده بودند.»

او توضیحاتش را اینطور ادامه داد:
«آنها بچه های ما را تحریک کرده بودند و بچه های ما هم برای جدا کردن آمده بودند و آن جو ایجاد شد. از سرپرست حریف که کمی هم از قبل او را می‌شناختم گلایه کردم و گفتم این رسم میهمان نوازی نیست. جو به هم ریخت و اطراف ما شلوغ شد. در کل هیچ اتفاق خاصی رخ نداد. معمولا باعث و بانی این درگیری‌ها تیم بازنده است.»

خداداد همچنین گفت:
«اسکوچیچ درون رختکن به بازیکنان ما حرف درستی زد و گفت که وقتی آنها در خانه دو بر یک به شما باخته‌اند طبیعی است که دنبال حاشیه و جار و جنجال باشند. هر چه بود زود تمام شد. بیشتر دعوای لفظی بود تا درگیری فیزیکی.»

او همچنین تاکید کرد که اعضای نیمکت میزبان در طول بازی نیز شیطنت‌هایی داشته‌اند:
«در حین بازی هم از روی نیمکت آنها شیطنت میشد. برای خود من جالب بود که آنها خیلی راحت به زبان عربی با داور چهارم و داور وسط حرف می‌زدند. مثلا در نیمه اول که ریکاردو با بازیکن حریف درگیر شد، داور در ابتدا به مهدی هاشم نژاد اخطار داد اما در اثر اعتراض بیش از حد مربیان حریف که به زبان عربی و انگلیسی بود که میگفتند چرا به شماره 10 تراکتور کارت نمی‌دهی. این رفتارها کمی اسکوچیچ را به هم ریخته بود. به همین دلیل بعد از گل به سمت رختکن آنها خوشحالی کرد.»

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا