اهدای ۷ مدال و یک کاپ قهرمانی مسابقات جهانی پرورش اندام به موزه حرم رضوی
تهران ورزشی: مهدی ماهانی در مراسمی که در مرکز نمایشگاههای آستان قدس رضوی برگزار شد، مدالهای قهرمانی و نایب قهرمانی در مسابقات جهانی بدنسازی کیش ۲۰۲۴، برنز مسابقات آرنولد کلاسیک، کاپ قهرمانی مسابقات جهانی فیت مدل لیتوانی ۲۰۲۴ و مدال جهانی گیمز کلاسیک ۲۰۲۳ خود را به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرد.
در ابتدای این مراسم مدیر ارتباطات و اطلاعرسانی آستان قدس رضوی، گفت: مهدی ماهانی برای سومین بار است که مدالهای خود را به موزه حرم مطهر رضوی اهدا میکند و در واقع، در این حوزه، رکورددار است.
امیر خالقی، تصریح کرد: ورزشکاران با اهدای مدال خود، نام و یاد خود را ماندگار خواهند کرد؛ زیرا مدالهای اهدایی به موزه حرم مطهر رضوی، تا ابد جاوید خواهد ماند و در معرض دید میلیونها زائر قرار خواهد گرفت.
اهدای ۱۲۰۰ مدال و نشان ورزشی به موزه حرم مطهر رضوی
معاون مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی نیز بهعنوان دیگر سخنران این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از این اقدام ورزشکاران و تبریک به بهترین انتخاب آنان که موزه حرم مطهر رضوی را برای نگهداری از مدالهای ارزشمند خود برگزیدند، گفت: جای تقدیر و تشکر دارد که ورزشکاران بعد از سالهای متمادی تلاش و سختی، مدالهای قهرمانی را کسب میکنند و آن را به آستان قدس رضوی اهدا میکنند.
حسینی تصریح کرد: بخش بزرگ گنجینه مدال حرم مطهر رضوی به مدالهای ورزشی اختصاص دارد و در این راستا، از مجموع ۱۲۰۰ اهدایی ورزشی شامل ۸۲۸ مدال، ۱۴۵ تندیس و نشان، ۱۱۵ جام، دو توپ طلا و ۱۱ کمربند پهلوانی است.
وی ادامه داد: مهدی ماهانی تا کنون ۸ مدال جهانی به موزه حرم مطهر رضوی اهدا کرده و امیدواریم مدالهای بیشتری کسب کرده و با اعتقادی که به ساحت حضرت رضا (ع) دارد، فرایند اهدای مدال همچنان از سوی این ورزشکار ادامه یابد.
معاون مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی افزود: حاصل تلاش و زحمات ورزشکاران در مدالهایشان خلاصه میشود و این مدالهای ارزشمند را با ارادت و عشقی که به ساحت حضرت رضا (ع) دارند، به موزه حرم مطهر رضوی اهدا میکنند.
گنجینه مدال، پرطرفدارترین گنجینه موزه حرم مطهر
رئیس اداره گنجینههای آستان قدس رضوی، نیز در ادامه این مراسم، خاطرنشان کرد: موزه حرم مطهر رضوی دارای ۱۷ گنجینه تخصصی در ۴ ساختمان مجزاست که گنجینه مدال، یکی از پر طرف دارترین گنجینههای این موزه به شمار میرود و سرآمد همه مدالها، مدال مرحوم تختی است.
ملک جعفریان، ادامه داد: مهمترین و با اهمیت ترین رسالت موزه، ارتباط بین اثر و بازدیدکننده است و اغلب مخاطبان، با مدالهایی که در سطح طلای آسیایی، جهانی و المپیک در موزه موجود است خاطره دارند و با آن، ارتباط برقرار میکنند.
مهمترین انگیزهام برای کسب مدال قهرمانی، اهدا به موزه حرم مطهر رضوی بود
مهدی ماهانی، قهرمانپرورش اندام کشورمان نیز در این مراسم، تنها انگیزه خود از کسب مدال قهرمانی را اهدای آن به موزه حرم مطهر رضوی دانست و گفت: ۴ سال است که در رشته پرورش اندام فعالیت میکنم و خوشبختانه امروز به تمامی هدفم در ورزش که کسب مدال قهرمانی و اهدای آن به موزه حرم مطهر رضوی بود، رسیدم.
وی ادامه داد: به اعتقاد بنده این مدالها قطعه فلزی هستند و برکات معنوی این مکان مقدس است که به این مدالها، ارزش و بها میدهد.
این قهرمانپرورش اندام کشورمان، تصریح کرد: سال گذشته نیز این توفیق نصیبم شد که مدال قهرمانی مسابقات جهانی مستر یونی ورس ۲۰۲۳ خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کنم.