ورزش > کشتی و وزنه برداری

پرواز فرنگی‌کاران لغو شد/ بازگشت شاگردان رنگرز به خانه کشتی

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی کشتی فرنگی که قرار بود امروز (چهارشنبه، ۶ اسفند) از طریق استانبول راهی آلبانی شود، باوجود رفتن به فرودگاه، پروازش لغو شد و به کمپ تیم‌های ملی بازگشتند.

دومین رقابت های رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال ۲۰۲۶ جام موحامت مالو در بخش کشتی فرنگی روزهای ۸ لغایت ۱۰ اسفندماه در شهر تیرانا کشور آلبانی برگزار می شود. تیم منتخب کشتی فرنگی ایران با ۹ کشتی‌گیر در این مسابقات حضور خواهد داشت.

علیزاده در گفتگو با خبرنگار مهر، با تأیید این خبر گفت: من هم این موضوع را از حسن رنگرز شنیدم و از جزییات آن بی خبر هستم. تیم ملی کشتی فرنگی به فرودگاه رفته بود اما در فرودگاه به آنها گفتند پرواز لغو شده است و به همین خاطر به خانه کشتی برگشتند. به احتمال زیاد به خاطر شرایط آب و هوایی این پرواز کنسل شده و پرواز دیگر جایگزین آن خواهد شد. البته کشتی‌گیران وقت دارند و اگر پنج‌شنبه هم به آلبانی برسند می‌توانند در مراسم قرعه کشتی حضور پیدا کنند و به همین خاطر جای نگرانی نیست.

برنامه این مسابقات به وقت ایران به شرح زیر است:

پنج شنبه ۷ اسفندماه:

ساعت ۱۷:۳۰ تا ۱۸: قرعه کشی تمامی اوزان کشتی فرنگی

جمعه ۸ اسفندماه:

ساعت ۱۳ لغایت ۱۸:۳۰: مسابقات مقدماتی اوزان ۷۷ و ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی

ساعت ۲۱:۳۰ لغایت ۲۳: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق

شنبه ۹ اسفندماه:

ساعت ۱۳ لغایت ۱۸:۳۰: مسابقات مقدماتی اوزان ۶۳ و ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی

ساعت ۲۱:۳۰ لغایت ۲۳: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق

یکشنبه ۱۰ اسفندماه:

ساعت ۱۳ لغایت ۱۸:۳۰: مسابقات مقدماتی اوزان ۵۵، ۶۰، ۷۲، ۸۲، ۹۷ و ۱۳۰ کیلوگرم کشتی فرنگی

ساعت ۲۰:۳۰ لغایت ۲۳: مسابقات رده بندی و فینال اوزان فوق

منبع:مهر
تهران ورزشی پیشرو در خبرهای ورزشی ایران و جهان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا