ورزش > توپ و تور

واکنش کاپیتان تیم ملی والیبال به شکست مقابل لهستان

تهران ورزشی: جواد کریمی پس از شکست ۳ بر ۲ تیم ملی والیبال ایران مقابل لهستان در نخستین مسابقه از هفته سوم لیگ ملت‌های ۲۰۲۵ اظهار داشت: بازی خیلی خوبی را مقابل لهستان در شهر گدانسک انجام دادیم. بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتیم اما نتیجه آن چیزی نشد که دل‌مان می‌خواست. بازی فوق‌العاده خوبی برای ما بود و می‌توانیم نکات زیادی از این مسابقه یاد بگیریم.

وی ادامه داد: در ست پنجم تیم لهستان ریسک سرویس‌های خود را بالا برد و ما هم کمی در دریافت دچار مشکل شدیم و در نهایت لهستان برنده مسابقه شد. در مجموع به نظرم بازی بسیار خوبی بود و به تیم لهستان هم تبریک می‌گویم.

کاپیتان تیم ملی والیبال ایران در خصوص بازی بعدی در هفته سوم، گفت: بازی بعدی ما مقابل چین خواهد بود و فقط اندکی زمان داریم که ریکاوری کنیم و برای بازی بعدی آماده شویم. چین تیم خوبی است و نمی‌توان آنها را دستکم گرفت، چون آنها هم قطعاً برای پیروزی وارد میدان می‌شوند. ما هم برای برد وارد زمین خواهیم شد و امیدوارم نتیجه همان چیزی باشد که دل‌مان می‌خواهد.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا