آخرین اخبار

هم‌تیمی طارمی بازی با برزیل را از دست داد

به گزارش ایسنا ، تیم ملی فوتبال آرژانتین خود را آماده بازی حساس برابر اروگوئه در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ می‌کند.

به نقل از اسپورت ، خبر بد برای آرژانتینی ها اینکه لائوتارو مارتینس بازیکن باتجربه و کلیدی این تیم به خاطر آسیب دیدگی از فهرست خارج شد و نه تنها بازی حساس برابر اروگوئه را از دست داد بلکه در بازی بعدی برابر برزیل هم نمی تواند به میدان رود.

لائوتارو مارتینس هر چند که شروع خوبی در فصل جاری با پیراهن اینتر نداشت اما در بازی های اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته است و به روزهای اوج خود برگشته بود.

هنوز زمان دوری این بازیکن از میادین مشخص نشده است.

لائوتارو تنها غایب بزرگ آرژانتین در این دو بازی حساس نیست بلکه لیونل مسی هم به خاطر آسیب دیدگی هر دو بازی را از دست داد.

دیدار آرژانتین و اروگوئه در حالی برگزار می‌شود که آرژانتین با ۲۵ امتیاز در صدر قرار دارد. این در حالی است که اروگوئه با ۲۰ امتیاز در رده دوم است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا