آخرین اخبار

هافبک گلزن ایرالکو دوباره در قلب دفاع

به گزارش “ورزش سه”، عارف حاجی عیدی هافبک گلزن تیم آلومینیوم اراک در بازی مقابل مس رفسنجان هم در پست مدافع میانی بازی خواهد کرد، او در این فصل در پست‌های مهاجم نوک، هافبک میانی و دفاعی و البته دفاع وسط بازی کرده تا آچار فرانسه ایرالکو باشد!

حاجی عیدی در بازی قبل مقابل نساجی مازندران گل سه امتیازی این تیم را از روی نقطه پنالتی وارد دروازه علیرضا رضایی کرد و با 4 گل یکی از گلزن‌ترین هافبک‌های حال حاضر فوتبال ایران است.

با تصمیم مجتبی حسینی این هافبک جنگنده و شوت‌زن در قلب دفاعی جای خالی بهروز نوروزی‌فرد را پر خواهد کرد و ماموریت مهار رضا جبیره هم تیمی سابق خود را خواهد داشت.

حاجی عیدی در این فصل در 16 بازی آلومینیوم اراک حضور ثابت داشته و فقط یک مسابقه را از دست داده است، ایرالکو در حضور این بازیکن 7 کلین‌شیت ثبت کرده است.

منبع:ورزش سه

🔗 اشتراک‌گذاری مطلب
⭐ امتیاز مطلب: هنوز امتیازی ثبت نشده است
برای امتیازدهی روی ستاره‌ها کلیک کنید:

Related Articles

Back to top button