استانها > سیستان و بلوچستان

نگاه ویژه فدراسیون کونگ‌فو برای تخصیص تجهیزات به سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس هاشمی منش شامگاه پنجشنبه، در مراسم تجلیل از قهرمانان کونگ‌فو و رزمی کاران سیستان و بلوچستان که در سالن اجتماعات اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد، افزود: فدراسیون کونگ فو و هنرهای رزمی از دوره‌های دانش افزایی ویژه مربیان و داوران استان سیستان و بلوچستان حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: توسعه زیرساخت‌های ورزش‌های رزمی در شهرستان‌های استان سیستان و بلوچستان و اجرای طرح استعدادیابی بر اساس آمایش سرزمینی

هاشمی افزود: برگزاری اردوهای آماده سازی تیم‌های ملی در این خطه پهناور در راستای تقویت دانش مربیان بومی در اولویت کار قرار دارد.

وی بیان کرد: میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی رشته کونگ فو و هنرهای رزمی در استان سیستان و بلوچستان نیز در دستور کار قرار دارد.

وی اضافه کرد: سیستان و بلوچستان را در ارائه تجهیزات با نگاه ویژه‌ای لحاظ کرده‌ایم، امید است ماه آینده تجهیزات به این استان ارسال شود و با کمک اداره کل ورزش و جوانان و هیئت، این تجهیزات تقسیم شوند.

وی گفت: این تجهیزات، حتماً باید به حوزه باشگاه‌ها و خانه‌های کونگ فو که متعلق به دولت هستند، داده شود و به باشگاه‌های خصوصی اختصاص نمی‌یابند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خیلی از شهرستان‌ها این امکان را ندارند که باشگاه و سالن داشته باشند که مربوط به خود هیئت یا اداره کل باشد در این صورت سعی می‌کنیم تجهیزات را با هماهنگی هیئت‌ها و اداره کل ورزش و جوانان آن استان تقسیم کنیم.

وی گفت: اولویت ما، فعلاً به خاطر اینکه تجهیزات سریع‌تر به دست سیستان و بلوچستان برسد و حوزه‌های نظارتی، بازرسی و وزارتخانه مربوطه ایراد و انتقادی به کار نگیرند، این بوده که تجهیزات را با قید فوریت با هماهنگی اداره کل ورزش و جوانان به استان برسانیم.

هاشمی منش اظهار کرد: تجهیزات گرفته و در فدراسیون دپو شده، علت تأخیر نیز این بوده که حتماً باید نماینده وزارت نفت حضور پیدا کند، چرا که این بودجه از وزارت نفت تخصیص یافته و روند قانونی و آئین نامه آن، مبنی بر تهیه صورت جلسه، بازدید، تهیه فیلم و مستند باید به حوزه‌های ذیصلاح، ارائه شود.

وی گفت: باید رعایت ضابطه‌ها را مد نظر قرار دهیم، اگر هماهنگی‌های لازم تا اواسط ماه آینده انجام شود، تمام تجهیزات ارسال خواهد شد.

وی گفت: در خصوص مربی‌ها نیز برای سیستان وبلوچستان تلاش شده روند کار را ارتقا دهیم این کار نیازمند همکاری همه جانبه بوده و باید استان نیز تلاش کند، افراد شرایط و ضوابط طبق آئین‌نامه‌ها را طی کرده و مجوزهای رسمی را دریافت کنند چرا که این مجوزهای رسمی، احکام و گواهینامه‌های دو زبانه بوده و به عنوان یک مرجع قانونی و بین‌المللی ارائه می‌شود.

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا