آخرین اخبار

مدافع راست گاریدو به مرکز ملی رفت

به گزارش “ورزش سه”، تمرین امروز (جمعه) تیم ملی فوتبال جوانان ایران از ساعت ۱۰:۳۰ صبح امروز در زمین چمن شماره دو مرکز ملی فوتبال برگزار شد.

در این تمرین که ۹۰ دقیقه طول کشید بازیکنان با انجام حرکات کششی آماده تمرینات بدنسازی شدند. اجرای کارهای ترکیبی و سازماندهی دفاعی بخش مهم تمرین بود که حسین عبدی روی آن تاکید داشت.

بازیکنان سپس توپ‌گیری از حریف را تمرین کردند و سپس بازی‌سازی بازیکنان در خط دفاعی مرور شد. فوتبال درون تیمی به مدت ۲۰ دقیقه بخش پایانی تمرین امروز بود.

نکته مهم اینه یعقوب براجعه، بازیکن پرسپولیس، طبق هماهنگی قبلی صبح امروز خود را به کادرفنی تیم جوانان ایران معرفی کرد.

این اتفاق در حالی رخ داد که پیش‌تر از عدم همکاری برخی باشگاه‌ها با تیم جوانان خبر داده شده بود و در گزارش‌ها آمده بود که چهار باشگاه، از جمله پرسپولیس، با حضور بازیکنان خود به این اردو همکاری نکرده بودند.

منبع:ورزش سه

🔗 اشتراک‌گذاری مطلب
⭐ امتیاز مطلب: هنوز امتیازی ثبت نشده است
برای امتیازدهی روی ستاره‌ها کلیک کنید:
★★★★★

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button