ورزش > فوتبال ایران
ماشاریپوف سوپرجام را از دست داد؛ زمان بازگشت مشخص شد
به گزارش خبرنگار مهر، جلالالدین ماشاریپوف وینگر ازبکستانی تیم فوتبال استقلال در جریان اردوی این تیم در ترکیه دو بار دچار مصدومیت شد و پس از بازگشت آبیها به تهران نتوانست در تمرینات گروهی حضور یابد.
ماشاریپوف در گفتگو با سایت چمپیونات ازبکستان در خصوص مصدومیتش گفت: در جریان اردوی تیم در ترکیه دچار مصدومیت جزئی شدم. هیچ چیز نگرانکنندهای نیست و حدود ۱۰ روز درمان خواهم کرد. دیدار سوپرجام ایران در ۱۰ اوت را از دست میدهم، اما مسابقات لیگ از ۱۹ اوت (۲۷ مرداد) آغاز میشود و انشاالله در هفته اول به میدان برمیگردم. اگر قسمت باشد، برای اردوی تیم ملی کاملاً آماده خواهم بود.
لازم به ذکر است که تیم های فوتبال استقلال و تراکتور روز دوشنبه ۲۰ مرداد و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان در دیدار سوپرجام به مصاف هم می روند.