استانها > فارس

فعالیت ۸۴ زورخانه پهلوانی در استان فارس

به گزارش خبرنگار مهر، رحیم خداجو ظهر شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته پهلوانی، با اشاره به جایگاه ورزش زورخانه‌ای در فرهنگ ایرانی گفت: در حال حاضر ۸۴ زورخانه در سطح استان فارس و ۲۴ زورخانه در شیراز فعال هستند.

وی با بیان اینکه این آمار رو به افزایش است، ادامه داد: خوشبختانه شاهد توسعه روزافزون این رشته پهلوانی هستیم.

مدیرکل ورزش و جوانان فارس با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری نیز به این رشته نه صرفاً به عنوان یک ورزش، بلکه به عنوان بخشی از تاریخ و فرهنگ ایران نگاه می‌کنند، افزود: هدف ما این است که اخلاق جوانمردی و فرهنگ پهلوانی را در همه رشته‌های ورزشی گسترش دهیم. قهرمانی زمانی ارزشمند است که روحیه پهلوانی در آن وجود داشته باشد.

نصیر پیرانی رئیس اداره امور فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان فارس نیز در این نشست خبری از تدوین برنامه‌های فرهنگی ویژه هفته خبر داد گفت: برنامه‌های این هفته آماده شده زیرا این هفته فرصتی است تا یادآور مفاهیم عمیق فرهنگ پهلوانی باشیم.

شکرالله مسکویی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران فارس نیز در این نشست خبری گفت: فرهنگ پهلوانی فقط مختص ورزشکاران نیست. بسیاری از قهرمانان فارس مدال‌های خود را به شهدا تقدیم کرده‌اند.

وی ادامه داد: در راستای عدم رویارویی با رژیم صهیونیستی، ورزشکارانی داشته‌ایم که با افتخار پای ارزش‌ها ایستاده‌اند و از آن‌ها تجلیل شده است.

رئیس سازمان بسیج ورزشکاران فارس تصریح کرد: در سال جدید و برای تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب درباره سرمایه‌گذاری و تولید، تلاش خواهد شد زمینه اشتغال ورزشکاران قهرمان را فراهم شود.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا