آخرین اخبار

سیلوا آماده رویارویی با خطرناک‌ترین مهاجم لیگ

به گزارش “ورزش سه”، سیلوا در استقلال با فرهاد مجیدی، جواد نکونام و پیتسو موسیمانه کار کرده و اعتماد هر سه را به دست آورده و جزو بازیکنان مهم استقلال در طول این سالها محسوب می‌شود. این مدافع گران قیمت برزیلی که ممکن است در پایان فصل فوتبال ایران را ترک کند خود را برای مسابقه حساس استقلال مقابل سپاهان آماده می‌کند. مسابقه ای که در آن استقلال به ورزشگاه آزادی برمی‌گردد. جایی که سیلوا برای اولین بار در آن پیراهن آبی‌ها را بر تن کرد.

در شرایطی که خط حمله استقلال شرایط خوبی ندارد، سیلوا و دیگر بازیکنان خط دفاعی استقلال و سید حسین حسینی موفق شده‌اند در بسته نگه داشتن دروازه تیم خوب عمل کنند و به همین دلیل با اعتماد به نفس مقابل سپاهانی قرار خواهند گرفت که در بازی آخر پنج گل به تیم هوادار زد.

سپاهانی‌ها محمدمهدی محبی، مهدی لیموچی، کاوه رضایی و تنی چند از بازیکنان خطرناک خطوط حمله فوتبال ایران را در اختیار دارند و هر لحظه غفلت مقابل آنها به بهای سنگینی منجر خواهد شد. بنابر این سیلوا با اعتماد به نفس خود را آماده این رویارویی خصمانه خواهد کرد. مسابقه ای که برای او و تیمش نمادین خواهد بود برای اینکه نیم فصل را با نتیجه خوب به پایان برسانند و خود را آماده عملکرد بهتر در ادامه مسابقات و پانزده بازی باقیمانده لیگ در نیم فصل دوم بکنند.

تصویری از تمرینات استقلال با محوریت این مدافع برزیلی است که در حال عبور از موانع و نگه داشتن آمادگی خود برای نبرد روز پنجشنبه می‌کند.

منبع:ورزش سه

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
همسو نیوز +982166057992 idehpardazannazari@gmail.com taharan khyaban azadi janab park polak 1 تهران ایران فارسی شبانه روزی خبرگزاری و پایگاه خبری