استان ها > خوزستان

ستاد تنظیم بازار باید در زندگی مردم لمس و احساس شود



ستاد تنظیم بازار باید در زندگی مردم لمس و احساس شود

سید محمدرضا موالی زاده امروز ۹ آبان در نشست تنظیم بازار استان اظهار کرد: افزایش قیمت یک کالا و یک محصول می‌تواند باعث ایجاد التهاب در جامعه شود. همه ما باید نسبت به افزایش قیمت غیرمتعارف حساس باشیم. باید پیشگیری لازم انجام شود و اگر نشد به موقع وارد عمل شویم و شرایط را مدیریت کنیم.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: تورم، مشکلات اقتصادی و اینگونه مسائل اساسا با زندگی ما در هم تنیده شده و فلسفه وجودی ستاد تنظیم بازار نیز این است. اگر عرضه کالا به اندازه کافی وجود داشت که بازار خود به خود تنظیم شود، نیازی به وجود ستاد تنظیم بازار نبود اما وقتی قرار بر این است که مداخلات حکومتی صورت گیرد و تعزیرات حکومتی و ستاد تنظیم بازار وجود داشته باشد، می‌طلبد که این ستاد را غنی کنیم.

استاندار خوزستان با تاکید بر ضرورت کارآمدی و اثربخشی ستاد تنظیم بازار در زندگی مردم گفت: برگزاری جلسات ستاد تنظیم بازار، باید معطوف به نتیجه باشد و این نتیجه خود را در زندگی روزمره مردم و ایجاد رضایتمندی در جامعه نشان دهد. اساسا فلسفه ایجاد ستاد تنظیم بازار این هدف است. این ستاد باید بیش از دیگر شوراها بر زندگی جاری مردم تاثیرگذار باشد و پشتوانه علمی، آماری، تحلیلی و فکری اینگونه جلسات باید به گونه‌ای ساماندهی شود که از بهره‌وری هرچه بیشتر برخوردار شود. 

موالی زاده عنوان کرد: اگر قرار بر این باشد که ستاد تنظیم بازار برای ساعت‌ها تشکیل شود اما دلال و کسی که به این مسائل پایبند نیست، باعث شود مردم دچار مشکل شوند، گویی این ستاد اساسا وجود ندارد. این ستاد باید به نتیجه برسد و در زندگی جاری مردم لمس و احساس شود تا امید پیدا کنند و بگویند که در ستاد تنظیم بازار حتما با گران‌فروشان برخورد خواهد شد.   

وی بیان کرد: باید از همه ابزارهای لازم برای ایجاد رضایتمندی در بین آحاد مردم استفاده شود. اساسا این ستادها ایجاد شده‌اند تا تراز رضایتمندی در جامعه افزایش یابد. اگر پیشنهاداتی در استان وجود دارد، حتما در شورای تامین مطرح شود. نوع مدیریت باید در استان به گونه‌ای باشد که عرضه به خارج از استان، واردات و … در خود استان مدیریت شود.

استاندار خوزستان اظهار کرد: داشتن اشراف کامل نسبت به شرایط اجتماعی و اقتصادی خوزستان توسط مدیران استان مهم است چرا که چنین مسئولانی می‌توانند دیدگاه مسئولان وزارتخانه‌ها را متناسب با منافع مردم استان تغییر دهند و یا اینکه در درون استان، برای مسایل مختلف تصمیمات لازم را به منصه ظهور برسانند و مداخله انجام دهند.

موالی زاده گفت: یکی از دغدغه‌های من این است که چگونه می‌توانیم تراز رضایتمندی مردم استان را در مسائل روزمره، اجتماعی، زیرساختی و… افزایش دهیم. باید به صورت شبانه‌روزی تلاش کنیم تا رضایتمندی مردم افزایش یابد و دغدغه مردم کاهش یابد.

انتهای پیام

این خبر را در تهران ورزشی دنبال کنید

منبع ایسنا

نوشته های مشابه