آخرین اخبار

ساعی: مداح مدت‌ها دور بود اما او را سرمربی کردم/ نتیجه المپیک بعدی بدتر از پاریس باشد باید پاسخگوی مردم باشم

تهران ورزشی: هادی ساعی رئیس فدراسیون تکواندو در نشست با اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی ابتدا در رابطه با کناره گیری سرمربی بانوان توضیحاتی ارائه داد و اظهار داشت: از همان ابتدا به مینو مداح گفته بودم تحت هر شرایط تا المپیک از او حمایت خواهم کرد. ایشان مدت‌ها از تیم ملی دور بود اما من او را فراخواندم و از وی خواستم تا سرمربیگری تیم ملی را بر عهده بگیرد. علی رغم انتقادات زیاد این حمایت‌ها ادامه داشت و نتیجه آن شد که همه مردم ایران دیدند. اما بعد از آن شرایط به گونه‌ای پیش رفت که ادامه همکاری میسر نشد.

وی ادامه داد: علی رغم اینکه خانم مهروز ساعی شاگردی به نام مبینا نعمت زاده را در تیم ملی داشت، چند سال پیاپی تیمش در لیگ قهرمان شده بود و نعمت زاده نیز اصرار داشت حتماً مربی‌اش در المپیک حضور داشته باشد اسم مهروز ساعی را از لیست اعزامی به پاریس خط زدم. مسئولان کمیته ملی المپیک که از این موضوع با خبر شده بودند اصرار داشتند تا مهروز ساعی هم در پاریس حضور داشته باشد. نهایتاً ایشان تحت عنوان سرپرست، مربی عازم پاریس شد. این حضور در واقع به معنی آن بود که خانم ساعی تنها می‌توانست تماشاگر مسابقات باشد ولی با کمک یکی از مسئولان اعزامی و تغییر کارت او، خانم ساعی کنار اعضای تیم قرار گرفت و در نهایت موفق عمل کردیم.

ساعی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به موفقیت تاریخی تکواندو در المپیک گفت: این موفقیت نتیجه یک کار تیمی بود که همه در آن سهم داشتند. بدیهی است کار ما با این موفقیت بسیار دشوار شد زیرا تکرار آن در المپیک بعدی بسیار سخت خواهد بود. اگر نتیجه کمتر از پاریس باشد باید پاسخگوی مردم و مسئولین باشیم. اگر نتیجه برابر هم بگیریم که گفته خواهد شد پیشرفت نداشتیم.

وی افزود: نکته مهمی که لازم است به آن اشاره کنم ضرورت توجه به ورزش بانوان است. تجربه ثابت کرده رشته‌های مدال‌آور ما معمولاً و به طور سنتی در بازی‌های آسیایی و المپیک از پتانسیل کسب مدال برخوردارند اما در رشته‌های دیگر توفیق چندانی نداریم. در این میان بانوان نشان دادند در صورتی که مورد توجه واقع شوند این توانایی را دارند که تعداد مدال‌ها و جایگاه ما را در جدول رده بندی ارتقاء دهند. بنابراین بهتر است در بخش بانوان و رشته‌هایی که امکان حضور آنها وجود دارد بیش از پیش سرمایه گذاری کنیم. الان به جرأت می‌توانم ادعا کنم با توجه به کمیت تکواندوکاران، بانوان ما قوی‌تر از آقایان هستند و این مهم به خاطر توجهی است که به آنها داشتیم.

پر افتخارترین مدال آور المپیکی ایران در ارتباط با دلایل فقدان کرسی‌های آسیایی و جهانی تکواندو خاطرنشان کرد: زمانی که من مسئولیت فدراسیون را بر عهده گرفتم انتخابات فدراسیون‌های آسیایی و جهانی برگزار شده بود لذا باید تا زمان انتخابات بعدی که خیلی هم دور نیست صبر کنیم. خوشبختانه دکتر «چو» رئیس کره‌ای فدراسیون جهانی شناخت خوبی از شخص بنده و تکواندوی ایران دارد و علاقه مند هم هست ایران در مجامع آسیایی و جهانی کرسی داشته باشد. با توجه به اینکه انتخابات اتحادیه آسیا و همچنین شورای اجرایی فدراسیون جهانی در پیش است، برنامه‌ای تدارک دیده‌ایم تا در این دو انتخابات بتوانیم کرسی‌های مهمی را به دست بیاوریم که در این مسیر به کمک و حمایت مسئولان ورزش کشور نیز داریم.

وی تصریح کرد: تکواندوی ایران در مسیر خوبی حرکت می‌کند و من به عنوان مسئول فدراسیون وظیفه دارم از تمام توان و امکانات برای تحقق اهداف و برنامه‌ها بهره بگیرم. از دوران کودکی در این ورزش حضور داشتم و با تمام زوایای فنی آن آشنایی دارم. از وقتی که مسئولیت اجرایی فدراسیون را بر عهده گرفتم اهتمام و جدیت خود را صرف گسترش این ورزش، پشتوانه سازی و احداث خانه‌های تکواندو کرده‌ام. مدتی است احداث خانه‌های تکواندو روستایی را هم در دستور قرار داده‌ایم؛ کاری که تقریباً هیچ فدراسیونی انجام نداده است. هر روستایی هم که مکان ورزشی داشته باشد حاضریم آن را تجهیز کنیم.

ساعی ادامه داد: استعدادهای خوبی در روستاها وجود دارد که باید آنها را کشف کرد. زمانی که شورای شهر بودم نیز در حمایت از تکواندو کوتاهی نکردم. آن موقع بودجه فدراسیون دو میلیارد تومان بود و من توانستم برای این مجموعه سه میلیارد و نیم پول تهیه کنم. بگذریم از اینکه برخی اقدامات نادرست از سوی عده معدود باعث شد تا مردم نسبت به حضور ورزشکاران در شوراهای شهر و روستا بدبین شوند اما خوشحالم که آن زمان به سهم خودم از هیچ فرصتی برای خدمت به مردم خصوصاً جامعه ورزش کوتاهی نکردم. امروز نمایش غرور انگیز تکواندو در المپیک باعث شده تا نگاه‌ها نسبت به این رشته بیش از پیش معطوف شود. خانواده‌ها با رغبت فرزندان خود را برای آموختن گسیل می‌کنند. همین مقدار کافیست تا احساس کنم مزد زحماتم را گرفته‌ام؛ زحماتی که در آن دست‌های بسیاری یاری‌گر ما بوده‌اند ما یک تیم کامل بودیم که توانستیم موفقیت تاریخی را در المپیک رقم بزنیم. امیدوارم این موفقیت‌ها در میادین بزرگ خصوصاً المپیک بعدی بیش از پیش تداوم داشته باشد.

در این نشست همچنین محمدرضا تهرانی رئیس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به موفقیت تکواندو در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس تاکید کرد: این موفقیت نشانه مدیریت پویا و احاطه هادی ساعی نسبت به رشته‌ای است که خود تمام مراحل موفقیت را در آن طی کرده است.

وی همچنین با اشاره به حاشیه‌های این روزهای انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: فوتبال افراد کاربلد و توانمند زیاد دارد که هر کدام از آنها می‌توانند این رشته پر طرفدار را هدایت کنند. از مسئولان انتظار می‌رود از آنها در جهت پیشبرد اهداف و برنامه‌های اصولی فدراسیون استفاده کنند. امیدواریم به جای هزینه‌های نجومی در فوتبال از رشته‌های مدال آور بیشتر حمایت شود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا