استانها > فارس

روی ضد حملات ۲۰ گل زدیم

به گزارش خبرنگار مهر، رافائل کاستیلو پس از پیروزی در نخستین دیدار تورنمنت وفاق در جمع خبرنگاران از عملکرد تیمش ابراز رضایت کرد و گفت: به طور کلی بازی خوبی را شاهد بودیم هرچند می‌توانست سرعت بازی بالاتر از این برود.

وی ادامه داد: ما نمایش خوبی در این مسابقه داشتیم و به خصوص در بخش ضد حمله قوی عمل کردیم؛ به طوری که حدود ۲۰ گل با استفاده از این تاکتیک به ثمر رساندیم.

سرمربی اسپانیایی ایران در خصوص کیفیت تیم مقابل نیز افزود: چین هم حریف خوبی بود اما آنها با تیم کاملشان به ایران نیامده‌اند و امشب مقابل یک تیم جوان قرار گرفتیم.

کاستیلو ادامه داد: فکر می‌کنم روسیه و بلاروس تیم‌های بهتری هستند و مقابل آنها کار سخت‌تری خواهیم داشت، اما سعی می‌کنیم استراتژی خوبی داشته باشیم و بهترین بازی را مقابل هر دو تیم به نمایش بگذاریم.

سرمربی تیم ملی هندبال استقبال تماشاگران از این دیدار را عالی توصیف کرد و گفت: صدر شهر زیبایی است و اینجا امکانات بسیار خوبی را در اختیار تیم ملی قرار گرفت.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در خصوص میزان استفاده ۴ تیم حاضر در رقابت‌ها از بازیکنان اصلی تیم‌های ملی بزرگسالان، گفت: ما با بهترین بازیکنان حال حاضر کشور پا به این رویداد گذاشته‌ایم اما تیم چین از بازیکنان جوان خود استفاده کرده بود؛ ضمن اینکه بلاروس با ترکیب کامل و اصلی به ایران آمده اما از ترکیب تیم ملی روسیه هنوز اطلاعی ندارم.

به گزارش مهر، در دیدار افتتاحیه تورنمنت بین المللی جام وفاق شامگاه چهارشنبه ۲۲ اسفند تیم ملی ایران موفق شد با حساب ۳۶ بر ۲۳ تیم ملی چین را شکست دهد.

منبع:مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا