دقیقی: میخواهیم قبل از پایان سال بقای خیبر را در لیگ قطعی کنیم
تهران ورزشی: سعید دقیقی پیش از بازی تیمش با گلگهر سیرجان در هفته بیست و دوم لیگ برتر در نشست خبری اظهار کرد: فردا یک بازی بسیار سخت با تیم گلگهر سیرجان داریم. تیمی که از لحاظ زیرساخت، ساختار مدیریتی و نفرات در قالب کادرفنی و بازیکنان بسیار شکیل و قدرتمند است.
او افزود: مهدی تارتار در بازیهای گذشته ثابت کرده در ساختار دفاعی تیمش در حال حاضر از لحاظ آماری بهترین تیم ایران است. فوتبال با نظم بازی میکنند و به چنین تیمی ضربه زدن با بازی رو به جلو سخت است. ما هم تیم خیلی خوبی شدهایم و در نیم فصل دوم تمام بازیهای ما با کیفیت و همراه با نتیجه بوده است. از این که بازیکنان من فوقالعاده تاکتیکپذیر و سختکوش هستند خوشحالم. دنبال این هستیم هرچه سریعتر تکلیف خود را بابت ماندن در لیگ راحت کنیم.
سرمربی خیبر خرمآباد بیان کرد: در جلسات فنی که هفته گذشته با بازیکنان داشتیم یک هدف را دنبال میکنیم؛ من به همراه کادرفنی، مدیریت و بازیکنان یک هدف را دنبال میکنیم. فردا برای کسب ۳ امتیاز در زمین حاضر خواهیم شد و در بازی آخر پایانی سال هم با کسب پیروزی در پایان سال ۱۴۰۳ خیال خود را بابت بقاء در لیگ برتر راحت کنیم. هدفمان این است. پس باید مضاعف تلاش کنیم.
وی تاکید کرد: اگر شود چه بهتر در غیر این صورت دنبال اهداف بلند مدت میرویم. فردا دنبال کسب ۳ امتیاز با یک هجومی هستیم. در ادامه بازی آخر سال مقابل چادرملو نیز هدفمان کسب پیروزی است تا سال ۱۴۰۴ را با خیال راحت شروع کنیم. از همین جا به بازیکنانم اعلام میکنم اگر به این هدف برسید، یک آدم موفق میشوید. برهمین اساس تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
دقیقی درباره نفرات غایب خیبر برای بازی فردا، گفت: علیرضا دغاغله به دلیل مصدومیتی که شاید کمتر بازیکنی به آن دچار شود همچنان مصدوم است. باید یک ماهه میرسید اما ۴ -۳ ماه است او را در اختیار نداریم. محسن طرحانی و طاها طباطبایی نیز از ناحیه کشاله و همسترینگ دچار مصدومیت شدهاند. احسان حسینی هم محروم است.
وی اضافه کرد: دوست ندارم بگویم مهرداد قنبری جزو بازیکنان مصدوم ماست. کاپیتان تاثیرگذار و با اخلاق ما مشکوک به پارگی رباط صلیبی شده و با آن حالت در بازی با آلومینیوم ۵۰ -۴۰ دقیقه برای ما زحمت کشید. برای این بازی تست پزشکی داد که احتمال زیادی برای پارگی رباطش وجود دارد. قطعا در بازی فردا قنبری را نداریم اما دعا میکنیم شدت مصدومیتش کمتر باشد و زودتر به جمع ما اضافه شود. در غیر این صورت منتظرش میمانیم زیرا هم فنی و با اخلاق است و هم در روزهای سخت کنارمان بود.
انتهای پیام