حسرت بزرگ عبدی در جدال با ذوب آهن
به گزارش “ورزش سه”، ملوان بندرانزلی و ذوب آهن در دیداری که فرصت چندانی روی دروازه یکدیگر شکل ندادند در نهایت با اشتباه مدافع ذوب و پنالتیاش که به سود شاگردان مازیار زارع شکل گرفت و به گل برتری انزلیچیها تبدیل شد، به کار پایان دادند.
مهدی عبدی که با توجه به اخراج در بازی قبلی ملوان غایب بود، در دیدار جام حذفی بار دیگر به ترکیب تیمش بازگشت و در شرایط جوی خاص انزلی و بارش شدید باران تلاش زیادی داشت تا روی دروازه حریف صاحب موقعیت شود که این مهم برای وی فراهم نشد.
عبدی که سابقه گلزنی با پیراهن پرسپولیس و تراکتور را مقابل ذوب آهن در کارنامه داشت، امیدوار بود اینبار با پیراهن ملوان بندرانزلی نیز دروازه حریف اصفهانی را باز کند که فرصتی نصیب وی نشد.
عبدی اکنون چشم به دیدار هفته آینده این تیم برابر شمس آذر قزوین خواهد داشت و امیدوار است اولین گل خود با پیراهن ملوان را ثبت کند.