آخرین اخبار

جوما سخت مشغول تمرین است:/ رونمایی از مهاجم استقلال، شاید مقابل گل‌گهر

به گزارش “ورزش سه”، مجوز بازی مسعود جوما، مهاجم جدید استقلال، صادر شد و این بازیکن با حضور ثابت در تمرینات استقلال سعی دارد تا زودتر در فرم بازی قرار بگیرد و برای آبی‌ها به میدان برود.

پیتسو موسیمانه در صحبت‌هایی که پیش از بازی با مس کرمان انجام داد اعلام کرد که عجله‌ای برای استفاده از این بازیکن ندارد و زمان بیشتری در اختیار او قرار می‌دهد تا در شرایط بدنی مطلوب بتواند کیفیت بالای خود را به نمایش بگذارد.

جوما مشکلی برای همراهی استقلال مقابل گل‌گهر ندارد اما بعید به نظر می‌رسد با توجه به شرایط خوب بلانکو موسیمانه بخواهد از این بازیکن استفاده کند و شاید او با حضور روی نیمکت استقلال و حتی دقایق کوتاهی بازی کردن در شرایط مسابقه قرار بگیرد، اما استفاده از او در بازی مقابل گل‌گهر دور از انتظار خواهد بود، به ویژه که گل‌گهر از مدافعان و هافبک‌های دفاعی پرتعدادی استفاده می‌کند و بازی فیزیکی در دستور کار آنهاست.

جوما تمرینات منظمی را دنبال می‌کند و رابطه خوبی هم با بازیکنان استقلال پیدا کرده و به نظر می‌رسد که به زودی شاهد رونمایی از این مهاجم کنیایی خواهیم بود.

منبع:ورزش سه

📖 مطالعه مطلب بعدی:
همه دشمنان رونالدو
ادامه مطلب
🔗 اشتراک‌گذاری مطلب
⭐ امتیاز مطلب: هنوز امتیازی ثبت نشده است
برای امتیازدهی روی ستاره‌ها کلیک کنید:
★★★★★

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button