ورزش > فوتبال ایران

تقویت ۳ پست در برنامه فولاد/ مدافع استقلال گزینه دوم یحیی شد

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال فولاد خوزستان فصل بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر را با هدایت یحیی گل محمدی آغاز کرد. این تیم در نیم فصل اول با کسب ۱۶ امتیاز و ایستادن در رده دهم جدول به کار خود پایان دادند.

در نقل و انتقالات نیم فصل، فولادی‌ها اقدام به جذب فرشاد احمدزاده وینگر – مدافع تیم پرسپولیس کردند تا این بازیکن بار دیگر شاگرد یحیی گل محمدی شود.

مدیران فولاد همچنین قصد دارند برای تقویت تیم خود سه بازیکن دیگر در پست‌های وینگر، مدافع وسط و هافبک هم به خدمت بگیرند. عارف آقاسی مدافع مغضوب ریکاردو ساپینتو در تیم استقلال یکی از گزینه‌های حضور در فولاد محسوب می‌شود، البته این بازیکن نفر دوم لیست گل محمدی است و در صورتی که بازیکن مدنظر سرمربی فولاد در پست دفاع وسط جذب نشود، مدیران این باشگاه به سراغ آقاسی خواهند رفت.

لازم به ذکر است که عارف آقاسی با باشگاه استقلال قرارداد دارد اما ساپینتو با جدایی او مشکلی ندارد و این بازیکن تنها در صورتی می‌تواند از جمع آبی‌ها جدا شود که باشگاه استقلال رضایتنامه او را صادر کند.

همچنین از رامین رضائیان هم به عنوان یکی دیگر از بازیکنان جدید فولاد در نیم فصل دوم نام برده می‌شود.

منبع:مهر
تهران ورزشی پیشرو در خبرهای ورزشی ایران و جهان

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا