آخرین اخبار

تعجب مدافع فارست از خبر بزرگ لیورپول‌:/ صلاح تمدید کرد، همه در لیگ برتر به دردسر افتادند!

به گزارش “ورزش سه”، اولا آینا پس از اعلام خبر تمدید قرارداد محمد صلاح با لیورپول، در شبکه‌های اجتماعی پیامی هشدارآمیز برای دیگر تیم‌های لیگ برتر ارسال کرد.

این مدافع کناری که نقش کلیدی در تیم ناتینگهام فارست ایفا می‌کند، در حالی این پیام را منتشر کرد که تیمش در آستانه کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا برای اولین بار از دهه ۱۹۸۰ قرار دارد. پیش از شکست لیورپول مقابل فولام در روز یکشنبه، ناتینگهام فارست تنها تیمی بود که در این فصل موفق به شکست قرمزهای مرسی‌ساید شده بود.

در حالی که لیورپول با قدرت به سمت دومین قهرمانی خود در لیگ برتر در قرن جاری پیش می‌رود، وضعیت قرارداد ستارگانی چون ویرژیل فن‌دایک، ترنت الکساندر-آرنولد و محمد صلاح مدت‌ها موضوع بحث و گمانه‌زنی رسانه‌ها بوده است. اما پس از اعلام خبر تمدید قرارداد دوساله صلاح برای ماندن در آنفیلد در حالی که شایعات زیادی درباره احتمال جدایی او به گوش می‌رسید آینا در رختکن فارست واکنش فوری خود را نشان داد.

2171295

آینا که در حال لذت بردن از موسیقی با هم‌تیمی‌هایش در فارست بود، با شنیدن خبر تمدید قرارداد صلاح لحظه‌ای سکوت کرد. این مدافع نیجریه‌ای ویدیویی را در استوری اسنپ‌چت خود منتشر کرد و با لحنی طنزآمیز گفت: «محمد دوباره قراردادش را تمدید کرد؟ لیگ تمام شد!» او سپس با تعجب افزود: «همه در دردسر افتادند!»

این واکنش نه تنها نشان‌دهنده احترام آینا به توانایی‌های فوق‌العاده صلاح است، بلکه بیانگر نگرانی او از تأثیر ادامه حضور این ستاره مصری در لیورپول بر رقابت‌های لیگ برتر است.

صلاح که در این فصل با ۲۷ گل و ۱۷ پاس گل درخشیده، با این تمدید قرارداد به هواداران لیورپول اطمینان داده که همچنان در اوج آمادگی خواهد ماند و برای کسب جام‌های بیشتر در کنار تیم آرنه اشلوت تلاش خواهد کرد.

منبع:ورزش سه

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا