آخرین اخبار

تصمیم قطعی بانوی پیر/ یووه قرارداد بازیکن قرضی‌اش را دائمی کرد

به گزارش “ورزش سه”، گاتزتا دلو اسپورت امروز نوشت که یوونتوس آماده است تا انتقال قرضی فرانسیسکو کنسیسائو را تا پایان دسامبر دائمی کند.

طبق این گزارش یووه تا 30 میلیون یورو برای دائمی کردن انتقال کنسیسائو در این ماه به حساب پورتو واریز می‌کند.

این وینگر پرتغالی تابستان گذشته به صورت قرضی از پورتو به یوونتوس منتقل شد. گاتزتا ادعا می‌کند که در قرارداد انتقال این بازیکن بند خرید دائمی وجود ندارد، اما یک توافق شفاهی با پورتو به بیانکونری‌ اجازه می‌دهد تا بازیکن را با مبلغ 30 میلیون یورو به صورت دائمی به خدمت بگیرد. یوونتوس قبلاً 7 میلیون یورو برای انتقال قرضی کنسیسائو تا پایان فصل پرداخت کرده است.

گاتزتا گزارش می‌دهد که عملکرد کنسیسائو آنقدر قانع‌کننده بوده که یوونتوس آماده است تا مبلغ توافق شده با پورتو را تا پایان ماه بپردازد.
این وینگر پرتغالی در 14 دسامبر 22 ساله خواهد شد. او در این فصل در 13 بازی در تمامی رقابت‌ها برای یوونتوس دو گل و پنج پاس گل به ثبت رسانده است.

ملی‌پوش پرتغالی در هشت بازی ملی خود نیز یک گل به ثمر رسانده است.

منبع:ورزش سه

🔗 اشتراک‌گذاری مطلب
⭐ امتیاز مطلب: هنوز امتیازی ثبت نشده است
برای امتیازدهی روی ستاره‌ها کلیک کنید:

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Back to top button