آخرین اخبار

تایید شد؛ فردا برای قرارداد با استقلال به تهران می آیم

به گزارش همشهری آنلاین فرعباسی که اکنون در مسجدسلیمان به سر می‌برد در گفتگویی کوتاه در خصوص انتقالش به استقلال گفت: انشاالله که همه چیز خیر است. فردا به تهران خواهم آمد. فکر کنم شرایط تا حد زیادی نهایی شده باشد. بحث زیادی باقی نمانده.

به نظر می‌رسد تا ساعاتی دیگر استقلال نیز مبلغ رضایتنامه مدنظر باشگاه ذوب آهن را به حساب آنها واریز کند تا مرحله ابتدایی این انتقال به نتیجه برسد و باید با این شرایط حضور حبیب فرعباسی را در استقلال تمام شده تلقی کرد.

با این حال بحث تمدید قرارداد سیدحسین حسینی نیز باید دید با استقلال به کجا خواهد رسید و آیا مدیران این باشگاه به این نتیجه خواهند رسید که کاپیتان ملی‌پوش خود را نیز حفظ کرده و رقابت در دروازه را در فصل آتی به بالاترین حد برسانند یا برنامه دیگری در نظر خواهند داشت.

منبع:همشهری آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا