دسته‌بندی نشده

افزایش کیفیت محصولات با ارتقای سطح مهارت کارگران



غلامحسین حسینی‌نیا در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به تغییر رویکرد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از حالت تقاضامحوری به عرضه محوری اظهار کرد: در رویکرد جدید،‌ تقاضامحوری آموزش‌های مهارتی جایگزین عرضه محوری شده تا آموزش‌ها متناسب با نیاز بازار کار و بر اساس نیازسنجی صنایع عرضه شود.

وی کسب مهارت‌های فنی و حرفه‌ای در امر توسعه را ضرورتی اجتناب ناپذیر دانست و گفت: در جوامع در حال توسعه و توسعه یافته یکی از مهمترین عناصر در ارتقای بهره‌وری و کیفیت تولید سرمایه‌های انسانی است، به همین دلیل بالا بردن سطح مهارت کارگران و منابع انسانی در سطوح مختلف نقش موثری در ایجاد ارزش افزوده و افزایش کیفیت محصولات دارد.

معاون وزیر کار تاکید کرد: افزایش کیفیت آموزش های مهارتی در راستای رشد اقتصادی پایدار و منطبق با نیاز بازار کار و تربیت نیروی ماهر در دستور کار سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای قرار دارد.

حسینی‌نیا در ادامه به برنامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در حوزه دیپلماسی مهارت اشاره کرد و گفت: در راستای توسعه دیپلماسی مهارت دوره‌های آموزش مهارتی برای ۲۵۰۰ نفر از اتباع خارجی و پناهندگان را با مشارکت مالی موسسات بین‌المللی تدارک دیده و نشست‌های مشترک با موسسات خارجی از جمله موسسه توسعه کارآفرینی هند و سازمان مسابقات فدراسیون روسیه برگزار کرده‌ایم.

وی ایجاد کمیته سیاستگذاری امور بین الملل، ساماندهی ۲۹ سند همکاری بین المللی، ایجاد میز همکاری بین المللی برای ۴۵ کشور، تسهیل فرایند ایجاد آموزشگاه های فنی و حرفه ای آزاد در خارج و امضای برنامه اقدام مشترک با کشور تاجیکستان را از اهم برنامه‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در حوزه دیپلماسی مهارت برشمرد.

انتهای پیام

این خبر را در تهران ورزشی دنبال کنید

منبع ایسنا

نوشته های مشابه