اشرف حکیمی: انریکه نابغه است/ بسیاری به ما ایمان نداشتند
تهران ورزشی: پاریسنژرمن در دیدار برگشت دور نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر آرسنال هم توانست به پیروزی برسد. تیم پاریسی که در بازی رفت با یک گل به پیروزی دست پیدا کرده بود در بازی برگشت با نتیجه دو بر یک پیروز شد تا راهی فینال شود.
به نقل از کانال پلاس، اشرف حکیمی در بازی برگشت درخشان ظاهر شد و توانست یک گل به ثمر برساند. او بعد از بازی گفت: این یک دستاورد شگفتانگیز است. فضا بسیار عالی است و ما برای این لحظه بسیار جدی کار کردهایم. بسیاری از مردم به ما ایمان نداشتند و در یک مرحله در آستانه خروج از لیگ قهرمانان بودیم اما سخت کار کردیم. ما یک خانواده هستیم و شایسته این لحظات شادیم.
این بازیکن مراکشی ادامه داد: هر کسی که به این باشگاه تعلق دارد شایسته این لحظه خاص است. ما بسیار به این بازی افتخار میکنیم.
او از مربی خود، لوئیس انریکه، تمجید کرد و گفت: او یک نابغه است و از زمانی که مسئولیت را بر عهده گرفته، کار شگفتانگیزی را انجام داده است. او یک سال کامل را صرف ساختن یک تیم عالی کرده است. ما به لطف تلاشهای سخت او اینجا هستیم.
انتهای پیام